Pozovite nas: 015/319 295

Preduzeće Arsenović doo Šabac registrovano je 1991.godine i od tada uspešno posluje u sektoru agrara. Osnovne delatnosti su trgovina uljaricama i žitaricama kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja, zatim distribucija repromaterijala potrebnog za poljoprivrednu proizvodnju: semena, mineralnih đubriva, sredstava za zaštitu bilja, odnosno finansiranje poljoprivrednje proizvodnje.

Sedište firme je u Šapcu, u ulici Pocerskoj broj 15.

Poslujemo iz naše centrale gde se direktno primaju porudžbine semena, đubriva, sredstava za zaštitu bilja, i sa nekoliko otkupnih mesta: Šabac- kasarske livade, Brestač, Irig, Ilinci, Višnjićevo.

Ostvarili smo dugogodišnju saradnju sa mnogim kompanijama iz sektora agrara, kao što su Agrium Agroglobe, Dijamant, Victroia Logistic, MatAgro, Delta Agrar i druge. Skladišni kapaciteti / silosi pomenutih preduzeća takodje su na raspolaganju našim saradnicima u smislu isporuke merkantilnih roba na najbliže otkupno mesto.

Pored toga što će stručnjaci, koji su na svakom našem otkupnom mestu zaposleni, da klijentima ponude savetodavne usluge za odabir adekvatnog semenskog materijala, odnosno za zaštitu useva od korova, oni će se pobrinuti i da omoguće zainteresovanima savetodavne usluge za prihranu biljaka. A nakon toga će im omogućiti da u samoj radnji u Šapcu ili Višnjićevu, odnosno Irigu ili Brestaču, te u Ilincima, kupe sredstva za zaštitu bilja, uzevši u obzir da su dostupni brojni herbicidi, ali i različiti brendovi fungicida i insekticida.

Naravno da se u našoj ponudi nalaze i đubriva, a zastupljeni su vrhunski svetski proizvođači čvrstih, vodotopivih i tečnih đubriva.

A što se tiče semenskog proizvodnog programa, naša kompanija u ponudi ima kako seme suncokreta i pšenice, tako isto i seme kukuruza, zatim uljane repice i soje, ali i stočnog i pivarskog ječma. Podrazumeva se da je naš asortiman naročito bogat, tako da su zastupljeni najpoznatiji proizvođači semenskog materijala.

Pored toga, na raspolaganju je kupcima i suncokretova, kao i sojina sačma, ali i mnogi drugi proizvodi, čija cena je vrlo pristupačna i praktično ih čini dostupnim svima.

Na svakom od pet otkupnih mesta su zaposleni stručnjaci, koji klijentima omogućuju otkup uljane repice, kukuruza i suncokreta, odnosno ječma, ali i pšenice i soje.

Tom prilikom će zainteresovanima biti omogućena i usluga vage, a podrazumeva se da će oni biti obavešteni i o svim detaljima koji su navedeni u ugovoru o otkupu i finansiranju žitarica i merkantilnih uljarica.

Takođe bi trebalo naglasiti i to da našim klijentima nudimo priliku da potpišu ugovore, koji su poznati kao terminski, a što im omogućuje da rizik u svom poslovanju svedu na minimum.

Zapravo je reč o posebnom tipu ugovora, u okviru koga je prethodno definisana ne samo cena, nego i količina robe koja će biti otkupljena, kao i rok za njenu isporuku.

S obzirom na to da će sve biti unapred definisano, klijent će u potpunosti biti rasterećen, te će na taj način svoje poslovanje u velikoj meri zaštititi.

U svakoj našoj radnji u Srbiji su zaposleni vrhunski stručnjaci, koji su raspoloženi tokom radnog vremena da odgovore na zahteve svakog klijenta, te da ga upute u sve detalje vezano za otkup žitarica ili da mu daju savete o odabiru adekvatnog semena za sadnju, odnosno đubriva ili nekog sredstva za zaštitu bilja.

Na raspolaganju smo svim klijentima na pet lokacija u zemlji, tako da nas mogu potražiti u Višnjićevu, Ilincima i Šapcu, kao i Brestaču i Irigu!

Budite slobodni da nas kontaktirate, kako bismo na sve vaše zahteve u što kraćem roku odgovorili!