Pozovite nas: 015/319 295

Najkvalitetniju sojinu sačmu klijenti mogu kupiti kako na našim prodajnim mestima, tako isto i ugovoriti robnu razmenu zrna merkantilne soje za sojinu sačmu. Tom prilikom mogu zaposlene pitati sve što ih interesuje o korišćenju ovog proizvoda, a dobiće sve neophodne informacije i o tome koja je razlika između sačme od soje prvog stepena kvaliteta i drugog.

Budući da sojina sačma u zavisnosti od nivoa kvaliteta sadrži sve što je potrebno za ishranu životinja, to će naši zaposleni informisati zainteresovane o svim prednostima njenog korišćenja u praksi. Naravno da će im dati i sve podatke o tome koji je glavni nedostatak njene primene, ali klijenti će imati priliku da saznaju i zbog čega je, ipak preporučljivo upravo taj proizvod koristiti za prehranu životinja.

Bitno je da napomenemo i to da je jedan od osnovnih izvora proteina za životinje upravo sojina sačma, ali samo ukoliko se koristi u adekvatnoj razmeri. Tako na primer treba koristiti samo 30% od sojine sačme za ishranu svinja, odnosno 35% za ishranu krava i junadi, te svega 20% udela treba da ima ovaj izvor proteina u ishrani teladi.

A na osnovu zahteva klijenata naši stručnjaci će im omogućiti da dobiju sve potrebne informacije o proizvodima, koje imamo u ponudi, tako da će moći da odaberu upravo onaj punomasni sojin griz, koji će imati najbolji učinak u konkretnom slučaju.

Podrazumeva se da će zaposleni u našim radnjama širom Srbije da se potrude sve odgovore vezano za korišćenje sojine sačme da daju zainteresovanima, a što će učiniti ili direktno u jednoj od radnji ili putem telefona, ukoliko klijenti odaberu takav način komunikacije.