Pozovite nas: 015/319 295

Pruža usluge otkupa i skladištenja pšenice, otkup stočnog i pivarskog ječma, uljane repice, suncokreta i kukuruza. Smešteno je u Brestaču, u Jagodinoj ulici broj 33.

Merkantilna pšenica otkupljuje se na bazi SRPS kvaliteta koji odredjuje kontrolna kuća SrboLAB, uz korektnu analizu kvaliteta i obračun pozitivne bonifikacije u skladu sa standardom.

Skladištenje pšenice vršimo BEZ troškova lagera do kraja kalendarske godine a isplatu odjavljene/prodate količine vršimo odmah, ili najkasnije u roku od tri radna dana.

Prilikom isporuke bilo koje ratarske kulture veoma je važno da proizvođač dostavi potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, kopiju lične karte kao i broj tekućeg računa na koji će uplata biti usmerena. Ovo pominjemo blagovremeno da ne bi došlo do zastoja u plaćanju.

Naša praksa je da svi otkupni blokovi predati od strane proizvođača budu plaćeni istog dana, ili najkasnije sutradan, ukoliko su otkupnice u knjigovodstvo stignu u poslepodnevnim satima.

Zahtevima klijenata će na najbolji mogući način odgovoriti Jelica Bogičević i to kako direktno na otkupnom mestu, tako isto i putem broja telefona 065 848 95 07.

Na raspolaganju je zainteresovanima i mogućnost korišćenja vage, a kojom prilikom će precizno biti izmerena roba za otkup.

Bitno je naglasiti i to da će svaki klijent, koji je za to zainteresovan moći i da sklopi ugovor o proizvodnji, kao i o finansiranju merkantilnih uljarica i žitarica.

A pored usluga koje su pomenute, otkupno mesto Brestač nudi i kupoprodaju kako sredstava za zaštitu bilja vrhunskog kvaliteta, tako isto i mineralnih đubriva, ali i neophodnog semenskog materijala.

Ono što je osnovna karakteristika naše kompanije jeste raznovrsnost i izuzetno bogata ponuda, a ujedno i vrlo povoljne cene.

Da bi svi zahtevi klijenata bili maksimalno ispoštovani, te da bi poslovanje bilo podignuto na znatno viši nivo, otkupno mesto Brestač nudi i mogućnost sklapanja takozvanih terminskih ugovora. Na taj način će svaki proizvođač, koji konkretnu vrstu ugovora bude potpisao imati sigurnost, jer će maksimalno rizik od finansijskog gubitka smanjiti.

Radi se o tome da terminski ugovori podrazumevaju cenu koja je unapred vrlo precizno definisana, a potpisivanjem se obavezuje proizvođač da će ispoštovati i dostavu konkretne količine i vreme isporuke.

S obzirom na to da je cena unapred definisana, te da se sa njom proizvođač saglasio, sasvim je sigurno da će dobiti maksimalno dobru ponudu, a ujedno i svoje buduće poslovanje će na taj način zaštititi.