Pozovite nas: 015/319 295

Svim zainteresovanima za otkup pšenice je na raspolaganju otkupno mesto Erdevik. Sem toga, ponuđena je i mogućnost otkupa stočnog ječma, suncokreta i kukuruza.

Kompleks silosa na ovom otkupnom mestu se sastoji od kolske vage i vagarske kućice, a tu je i magacin koji je nedavno izgrađen. Ispod nadstrešnice se nalazi i usipni koš u okviru koga je polukip platforma, kao i mašinske kućice i silo ćelije 4 x 500 tona.

erdevik otkupno mesto nadstresnica

Da bi sva otkupljena pšenica, kukuruz, suncokret i stočni ječam bili zaštićeni, nadstrešnica koja je bazirana na limenoj konstrukciji je obložena limom i na krovu i sa bočne strane, a dimenzija je 20 x 25 metara. Zahvaljujući tako velikim dimenzijama, omogućen je i smeštaj pojedinih mašina i kamiona prilikom prijema robe iz silosa.

slika silosa otkupno mesto erdevik

Silo ćelije poseduju konusno dno izrađeno od betona, a metalne ćelije su izrađene uz pomoć tehnike pertlovanja. Izuzimanje iz ćelija se vrši uz pomoć pužnih transportera, dok je kapacitet transportne opreme 60 t/h.

kolska vaga erdevik silos

Nadzemnu kolsku vagu koja se nalazi na samom ulazu u otkupno mesto Erdevik je izradila kompanija „Vagar “ iz Novog Sada.

Kada je u pitanju mašinska kućica, ona je zidana i poseduje aspirater „ Selekt Milc “, inače kopiju aspiratera „ Zmaj “, čiji je kapacitet 60 t/h. Komandni ormani su smešteni u prizemlju, a celokupna linija je automatizovana, uz opciju praćenja temperature

Sve navedeno je sasvim jasan dokaz da će dostavljena roba biti na sigurnom.

Otkupno mesto Erdevik zainteresovanima nudi i mogućnost potpisivanja terminskih ugovora, što značajno utiče na sigurnost i smanjenje rizika od potencijalnih finansijskih rizika.

U ponudi su i sredstva za zaštitu bilja izuzetnog kvaliteta, semenski materijal i mineralno đubrivo.