Pozovite nas: 015/319 295

Svetski poznate kompanije, koji u ponudi imaju seme uljane repice su sa svojim proizvodima zastupljene u našim radnjama širom Srbije.

Po povoljnim cenama u Šapcu i Brestaču, ali i u našem predstavništvu i Irigu, te u Ilincima i Višnjićevu možete pazariti po odličnim uslovima najkvalitetnija moguća semena. Uz to svim klijentima nudimo i savet stručnjaka o načinu i vremenu sadnje, ali i sve neophodne dodatne informacije, koje će im pomoći da imaju što bolji prinos.

Izuzev proizvoda brenda Dekalb, u našoj ponudi se nalazi i seme uljane repice proizvođača LG, kao i Pioneer i Du Point, te KWS i mnogih drugih.

Trebalo bi da se zainteresovani za kupovinu semena najpre obrate našim zaposlenima, a kako bi ih posavetovali koje seme uljane repice bi trebalo da izaberu, budući da je ponuda obimna.

Najtraženija semena u ovom slučaju su ona, koja nudi kompanija Syngenta, a prvenstveno zato što su poznata po izuzetno visokim prinosima, ali i relativno brzom rastu. Isto tako su i vrlo otporna na brojne stresne uslove, a prvenstveno je primećeno da niske temperature takođe vrlo dobro podnose.

Po jednom metru kvadratnom se preporučuje zasaditi između 50 i 55 klijavih zrna, ali će kupci na osnovu dostupnih informacija o samom zemljištu i njegovim potrebama, od naših stručnjaka saznati sve što je potrebno vezano i za preporučeni period sadnje takvih semena, kao i za održavanje zasada.

U našoj ponudi se nalaze i semena drugih proizvođača, a koja su poznata po odličnom podnošenju niskih temperatura i imaju, isto tako i odličnu rodnost. Zanimljivo je da su to hibridi semena, kod kojih je prisutan posebno visok sadržaj ulja, tako da ne čudi što se mnogi upravo za njih najpre odlučuju.

Takođe bi trebalo reći i to da u ponudi imamo i seme uljane repice, koje je pogodno za sadnju na različitim tipovima zemljišta, a da je posebno otporno i na različite bolesti i na niske temperature. Još jedna od bitnih karakteristika takvih proizvoda jeste i naročito visok potencijal prinosa.