Pozovite nas: 015/319 295

Stručnjaci koji imaju dugogodišnje iskustvo u gajenju biljaka i različitih ratarskih kultura su zaposleni u svakoj našoj radnji u Srbiji. Upravo iz tog razloga i napominjemo da nudimo savetodavne usluge za prihranu biljaka kako stanovnicima Ilinaca i Višnjićeva, odnosno Brestača i Iriga, tako isto i svim Šapčanima, budući da naše radnje u tim mestima postoje.

A uz to što će dobiti i savet o tome na koji način bi trebalo vršiti prihranu pšenice i kukuruza, odnosno uljane repice, ali i mnogih drugih žitarica i povrtarskih, odnosno voćarskih kultura, svi klijenti će imati mogućnost i da u samoj radnji kupe konkretni proizvod. Naime, u prodaji se nalaze brojna sredstva za prihranu biljaka, a na osnovu informacija koje klijent bude dao zaposlenima vezano i za vrstu useva i za kvalitet zemljišta, oni će im preporučiti i koje sredstvo je najbolje koristiti.

Osim vodotopivih đubriva, u ponudi su i tečna i čvrsta đubriva različitih karakteristika, ali i mnoga druga sredstva za prihranu biljaka.

Baš zato što svaka naša radnja ima zastupljene proizvode brojnih brendova u svom asortimanu, to podrazumeva da klijent treba zaposlene da informiše najpre o tome koju biljku, odnosno voćarsku, ratarsku ili povrtarsku kulturu želi na taj način da zaštiti, odnosno da joj pomogne da bude jača, a zatim i da pruži informacije o površini zemljišta na kojoj se gaji, te o njegovim glavni karakteristikama. A tek kada sve te podatke naši radnici budu dobili, oni će i pružiti adekvatne savetodavne usluge za prihranu biljaka.

Ne samo da će klijentima ponuditi konkretni preparat, nego će im i omogući upoznavanje sa celokupnom procesom prihrane. Naime, naši zaposleni će uputiti svakog klijenta u to na koji način se konkretno sredstvo mora primeniti za određenu kulturu, odnosno biljku, a odmah zatim će ih obavestiti i o celokupnom procesu. Svakako će im objasniti i šta je potrebno učiniti i u kom vremenskom periodu da bi izabrani preparat postigao najbolji mogući efekat.

Podrazumeva se da postoje slučajevi kada sredstva za prihranu biljaka nisu dovoljna, pa će stručnjaci u svakoj od naših radnji, a koji su zaduženi da zainteresovanima pruže savetodavne usluge za prihranu biljaka, tom prilikom njih uputiti i u postupak lečenja konkretnog oboljenja, odnosno poboljšanja kvaliteta same biljke, to jest povrtarske, odnosno ratarske ili voćarske kulture, te bilo koje ukrasne biljke.

Savetodavne usluge za prihranu biljaka