Pozovite nas: 015/319 295

Pomenuta sredstva za zaštitu se koriste i za voćarske i povrtarske kulture, a svakako će zainteresovani za njihovu kupovinu imati mogućnost da dodatne informacije dobiju ili na jednom od prodajnih mesta, a koja se osim u Višnjićevu i Šapcu, nalaze još i u Ilincima, Irigu i Brestaču ili putem broj telefona.

Svakako da naši zaposleni imaju dovoljno znanja da mogu odgovoriti na zahtev svakog klijenta, ali i da svakome od njih pruže mogućnost da izabere proizvod koji će mu pomoći da se sa različitim vrstama štetnih insekata na najlakši mogući način izbori.

Insekticidi

Napominjemo da osim proizvoda kompanije Agrosava i Syngenta, naša ponuda insekticida obuhvata i proizvode firmi Galenika i Du Pont, kao i Bayer, a na raspolaganju su klijentima i proizvodi kompanije Adama, zatim Agromarket i ostali.

Uzevši u obzir da se insekticidi koriste i za ratarske kulture, ali i za voćarske i povrtarske, to će klijenti najpre morati da obaveste naše zaposlene da li je potrebno zaštititi od insekata šećernu repu, kukuruz ili duvan, odnosno kupus, paradajz ili vinovu lozu, te krompir ili pšenicu, odnosno voće različite vrste, uljanu repicu ili neku drugu kulturu. Nakon toga je potrebno da ih informišu i o tome kolika površina bi trebalo da bude tretirana, odnosno kakav je tačno sastav zemljišta, te sa kojim insektima postoji problem. A u skladu sa svim tim informacijama će naši zaposleni preporučiti klijentima koji insekticidi bi trebalo da budu primenjeni, a svakako će ih i detaljno informisati o načinu njihovog korišćenja.

Podrazumeva se da će ih obavestiti i o tome na koji način bi trebalo da se nakon korišćenja konkretnog sredstva za zaštitu bilja oni ponašaju, odnosno upoznaće ih sa načinom delovanja odabranog insekticida, te će ih svakako detaljno informisati i o ceni.