Pozovite nas: 015/319 295

U ulici Dalmatinskoj bb, u Šapcu se vrši kako otkup pšenice i kukuruza, tako i otkup uljane repice, ali i soje i suncokreta, a po izuzetno povoljnim uslovima.

Merkantilna pšenica otkupljuje se na bazi SRPS kvaliteta koji određuje kontrolna kuća SrboLAB, uz korektnu analizu kvaliteta i obračun pozitivne bonifikacije u skladu sa standardom.

Skladištenje pšenice vršimo BEZ troškova lagera do  kraja kalendarske godine a isplatu odjavljene/prodate količine vršimo odmah, ili najkasnije u roku od tri radna dana.

Prilikom isporuke bilo koje ratarske kulture veoma je važno da proizvođač dostavi potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, kopiju lične karte kao i broj tekućeg računa na koji će uplata biti usmerena. Ovo pominjemo blagovremeno da ne bi došlo do zastoja u plaćanju.

Naša praksa je da svi otkupni blokovi predati od strane proizvođača budu plaćeni istog dana, ili najkasnije sutradan, ukoliko su otkupnice u knjigovodstvo stignu u poslepodnevnim satima.

Sve informacije o postupku otkupa, ali i o uslovima su dostupne na broj telefona 064 644 55 76, a Tihomir Jelić je nadležan na ovom otkupnom mestu za komunikaciju sa klijentima.

Uz to što će po najpovoljnijim cenama izvršiti otkup pomenute robe od proizvođača, klijentima će biti omogućena i usluga čuvanja i skladištenja, ali i merenja robe.

Ako to klijenti budu zahtevali, potrebno je da kontaktiraju nadležne, a kako bi u okviru otkupnog mesta Šabac dobili mogućnost da sklope ugovor o proizvodnji i finansiranju žitarica, odnosno merkantilnih uljarica. A uslovi ugovora su maksimalno korektni, tako da se podrazumeva da će pojedinačno svaki klijent dobiti o tome neophodne informacije.

Pored mogućnosti sklapanja pomenutog ugovora, otkupno mesto Šabac nudi i mogućnost kupoprodaje mineralnih đubriva i semenskog materijala različite vrste, a u ponudi se nalaze i brojna sredstva za zaštitu bilja izuzetnog kvaliteta. Ovde je vrlo važno da napomenemo i to da su cene maksimalno usaglašene sa platežnom moći svakog građanina, tako da će sasvim sigurno svaki klijent ponudom biti i više nego zadovoljan.

U poslednje vreme se brojni proizvođači odlučuju da sklope takozvani terminski ugovor, a upravo to otkupno mesto Šabac klijentima omogućuje. U pitanju je posebna vrsta ugovora, u okviru koga su i količina i cena, ali i vreme isporuke vrlo pažljivo definisani. Ukoliko proizvođač odluči da terminski ugovor sklopi, to znači da će on za naredni rod određene žitarice ili merkantilne uljarice imati sigurnu i pažljivo definisano cenu, te će upravo na taj način umanjiti bilo kakvu vrstu rizika.