Pozovite nas: 015/319 295

Na području Sremskog okruga se nalazi mesto Višnjićevo, koje teritorijalno pripada opštini Šid. Upravo tu je i jedno od otkupnih mesta naše kompanije i to na adresi Bosutska ulica broj 26.

Merkantilna pšenica otkupljuje se na bazi SRPS kvaliteta koji odredjuje kontrolna kuća SrboLAB, uz korektnu analizu kvaliteta i obračun pozitivne bonifikacije u skladu sa standardom.

Skladištenje pšenice vršimo BEZ troškova lagera do  kraja kalendarske godine a isplatu odjavljene/prodate količine vršimo odmah, ili najkasnije u roku od tri radna dana.

Prilikom isporuke bilo koje ratarske kulture veoma je važno da proizvođač dostavi potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, kopiju lične karte kao i broj tekućeg računa na koji će uplata biti usmerena. Ovo pominjemo blagovremeno da ne bi došlo do zastoja u plaćanju.

Naša praksa je da svi otkupni blokovi predati od strane proizvođača budu plaćeni istog dana, ili najkasnije sutradan, ukoliko su otkupnice u knjigovodstvo stignu u poslepodnevnim satima.

S obzirom na to da je Selena Andonov ovlašćeno lice, klijenti sve informacije mogu dobiti upravo od nje lično u samoj radnji, odnosno putem broja telefona 064 6445 575.

Od neadvno, našem timu se pridružio i Radovanović Dragan kojeg možete kontaktirati na broj 064 4265503.

Napominjemo da otkupno mesto Višnjićevo nudi mogućnost klijentima za otkup kako kukuruza, suncokreta i soje, tako isto i pšenice, ali i uljane repice.

A ukoliko to bilo kom klijentu bude potrebno, zaposleni u okviru ovog otkupnog mesta će mu omogućiti uslugu vage, kojom prilikom će izmeriti svu donetu robu i uputiti ga u uslove otkupa.

Ne samo da je klijentima omogućen otkup žitarica i merkantilnih uljarica, već se i u okviru ovog otkupnog mesta nude brojna sredstva za zaštitu bilja, odnosno herbicidi, te insekticidi i fungicidi, ali i proizvodi vrhunskih svetskih proizvođača. Tako će klijentima biti ponuđeno da kupe najpoznatije brendove semena pšenice i uljane repice, odnosno suncokreta, kukuruza i ječma, ali i soje i ječma, kao i čvrsta, vodotopiva i tečna đubriva.

Treba pomenuti i to da otkupno mesto Višnjićevo u ponudi ima sačmu i to kako suncokretovu, tako i sojinu, a savetodavne usluge za zaštitu useva od korova, odnosno za odabir adekvatnog semenskog materijala i za prihranu biljaka su zainteresovanima u toku radnog vremena svakako na raspolaganju.

Da se vratimo na otkup pomenutih žitarica, te da napomenemo i to da klijenti mogu tom prilikom sklopiti ugovor o otkupu, ali i o finansiranju žitarica i merkantilnih uljarica. Naravno da će neposredno pre zvaničnog potpisivanja tog ugovora, svaki klijent biti upoznat sa svim njegovim odredbama, a moći će i da od zaposlenih da dobije sve potrebne informacije.

Uzevši u obzir da je to u poslednje vreme naručito popularno, otkupno mesto Višnjićevo nudi zainteresovanima i priliku da sklope ugovor koji je poznat kao terminski. A u pitanju je specifična vrsta ugovora, zato što je cena otkupa konkretne žitarice, odnosno merkantilne uljarice, unapred definisana, ali isto tako i količina koja treba da bude dostavljena, kao i vreme za isporuku. Samo zato što je vrlo precizno sve definisano tim ugovorom, klijent može biti sasvim siguran da je sve potencijalne rizike budućeg poslovanja na taj način sveo na minimum.