Pozovite nas: 015/319 295

Na teritoriji opštine Irig se nalazi jedno od otkupnih mesta naše kompanije.

Uz mogućnost otkupa pšenice i suncokreta, otkupno mesto Irig nudi mogućnost i donošenja stočnog i pivskog ječma, zatim kukuruza i soje, kao i uljane repice, a što će biti otkupljeno po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Merkantilna pšenica otkupljuje se na bazi SRPS kvaliteta koji određuje kontrolna kuća SrboLAB, uz koretknu analizu kvaliteta i obračun pozitivne bonifikacije u skladu sa standardom.

Skladištenje pšenice vršimo BEZ troškova lagera do kraja kalendarske godine a isplatu odjavljene/prodate količine vršimo odmah, ili najkasnije u roku od tri radna dana.

Prilikom isporuke bilo koje ratarske kulture veoma je važno da proizvođač dostavi potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva, kopiju lične karte kao i broj tekućeg računa na koji će uplata biti usmerena. Ovo pominjemo blagovremeno da ne bi došlo do zastoja u plaćanju.

Naša praksa je da svi otkupni blokovi predati od strane proizvođača budu plaćeni istog dana, ili najkasnije sutradan, ukoliko su otkupnice u knjigovodstvo stignu u poslepodnevnim satima.

Za sve informacije klijenti mogu kontaktirati Biljanu Sič, a njen broj telefona je 064 644 55 78. Na adresi Iriški put bb se nalazi ovo otkupno mesto, a ukoliko to bude bilo potrebno, klijentima će biti omogućeno i korišćenje namenske vage, kako bi na licu mesta celokupna roba za otkup bila izmerena.

Interesantno je i to što sva naša otkupna mesta nude mogućnost sklapanja ugovora o proizvodnji i finansiranju merkantilnih uljarica i žitarica, kao i kupoprodaju različitih sredstava za zaštitu bilja. U ponudi je i vrlo bogat semenski materijal, kao i mineralna đubriva.

Svi klijenti koji žive na području Srema, odnosno u okolini ovog grada bi trebalo da znaju i to da otkupno mesto Irig zainteresovanima nudi mogućnost sklapanja terminskih ugovora. Na taj način će svi proizvođači umanjiti rizik, jer će dobiti mogućnost da najbolju moguću cenu obezbede. Reč je o tome da prilikom sklapanja terminskih ugovora cena mora biti definisana unapred, kao i količina konkretne robe, ali i vreme isporuke. Sve to se izuzetno pozitivno odražava na poslovanje, zato što se umanjuje rizik, jer je sve prethodno definisano.

S obzirom na to da je najbolje u direktnom kontaktu sa proizvođačima definisati sve uslove otkupa, to pozivamo zainteresovane da najpre putem kontakt osobe zakažu sastanak, a kako bi na obostrano zadovoljstvo definisali uslove saradnje, te izvornim proizvođačima omogućili da dobiju najbolju moguću cenu za svoje proizvode.